Wellicht is het interessant voor uw organisatie om een externe afdeling personeelszaken in te schakelen. Op die manier besteedt u de HRM-taken uit aan een deskundige partij. Wij staan er graag voor open om uw extern HR-afdeling vorm te geven. PSN is gevestigd in Naarden en ondersteunt organisaties in de buurt van Hilversum bij hun personeelszaken. Laat ons als externe HR-afdeling optreden en wij ontzorgen u volledig!

  • Full-service HR Dienstverlener
  • Kleine en professionele onderneming
  • Schaalbaar en flexibel

Heeft u hulp nog? Bel onze HR hulplijn!

Wij helpen u graag als externe afdeling voor uw personeelszaken

Wanneer u onze hulp inschakelt, bieden wij u een totaalpakket aan. Als externe HR-afdeling regelen wij de personeelszaken van uw organisatie, zonder dat wij bij u in loondienst treden. Doordat wij buitenstaanders zijn, kijken wij met een frisse blik naar uw organisatie. Onze deskundige medewerkers nemen het bestaande personeelsbeleid onder de loep en kijken waar verbetering mogelijk is. mogelijk wordt er een onderzoek naar medewerkerstevredenheid uitgevoerd om te ontdekken wat er speelt op de werkvloer. Als externe HR-afdeling zijn wij onafhankelijk, wat als voordeel heeft dat uw medewerkers bereid zijn om open en eerlijk antwoord te geven op de vragen.

Ontdek de mogelijkheden

Door uw HRM-werkzaamheden uit te besteden, heeft u zelf meer tijd om u te focussen op het verbeteren van de productiviteit. Wilt u gebruik maken van een externe afdeling personeelszaken? Dan moet u bij ons zijn. De professionele medewerkers van PSN staan er graag voor open om als externe HR-afdeling op te treden voor bedrijven in de regio Hilversum. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden met betrekking tot een externe afdeling personeelszaken. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 085-4892040 of e-mailadres info@psngroep.nl.