HR-ondersteuning binnen het mkb

Heeft u interesse in HR-ondersteuning voor bedrijven binnen het mkb? PSN is een full-service gespecialiseerde partij in HR-dienstverlening, gevestigd in Naarden, vlakbij Hilversum en Amsterdam. Wij ontzorgen volledig. Van regulier periodiek advies tot personeelszaken volledig en desgewenst extern uitbesteed. Klantvriendelijk, slechts één contactpersoon, ook voor uw werknemers.

Verbeter uw personeelszaken met HR-ondersteuning voor het mkb

Onze HR-ondersteuning is beschikbaar voor alle bedrijven die actief zijn binnen het mkb. Wij bieden totaalpakketten aan, waarbij we zorgen voor perfect georganiseerde HR-processen. Tijdige aanpassingen als het gaat om cao’s, arbeidsrecht en fiscale wetgeving. Contracten worden voortaan tijdig verlengd of beëindigd. Zo minimaliseren we werkgeversrisico’s en voorkomen we onaangename verrassingen. Daarnaast ontwikkelen we het potentieel van uw organisatie in de omgeving van Amsterdam optimaal met onze HR-dienstverlening.

Kies voor HR-dienstverlening op maat

PSN vindt persoonlijke aandacht belangrijk. Onze HR-ondersteuning sluit aan bij de wensen van uw mkb-bedrijf. Wij zoeken altijd de beste oplossing voor de organisatie. Zo kunnen we alle werving- & selectiewerkzaamheden uit handen nemen, maar ook ondersteuning geven bij functioneringsgesprekken. Of wat dacht u van een scholingsplan schrijven? Iedere organisatie in Amsterdam of omstreken bepaalt zelf welke HR-dienstverlening gewenst is. Uiteraard betaalt u enkel voor de diensten waar u gebruik van maakt.

Informeer naar onze diensten

Door een externe afdeling voor personeelszaken te creëren, zorgt u voor een frisse blik op uw werkvloer. U ontdekt zaken die u nooit waren opgevallen. Wij bieden u graag ondersteuning om tot optimale prestaties op uw werkvloer te komen. Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden op het gebied van HR-dienstverlening voor uw organisatie in de regio Amsterdam? Informeer dan eens bij de medewerkers van ons kantoor in Naarden, nabij Hilversum. Zij beschikken over een uitgebreide kennis van hrm. Wanneer u gebruik wilt maken van onze HR-ondersteuning voor mkb-bedrijven, raden wij u aan om contact te leggen via ons telefoonnummer 085-4892040 of e-mailadres info@psngroep.nl.