ARBEIDSOVEREENKOMSTEN OPSTELLEN

Ons kantoor stelt arbeidsovereenkomsten op, past deze aan en beheert deze voor u. Daarnaast bewaakt PSN voor u de contracttermijnen en zorgt voor een compleet personeelsdossier dat aan alle wettelijke eisen voldoet. Het aannemen en aanstellen van personeel wordt voor zo volledig ontzorgt.

Model arbeidsovereenkomst

Als u niet over een eigen arbeidsovereenkomst beschikt, hebben wij een model arbeidsovereenkomst voor u beschikbaar. Daarin zijn alle zaken zoals concurrentiebeding, contracttermijnen, gebruik bedrijfsmiddelen, etc. goed vastgelegd en omschreven. Heeft u een eigen arbeidsovereenkomst, dan lopen wij deze gratis voor u na op arbeidsrechtelijke aspecten.

Opstellen arbeidsovereenkomst

Voor het opstellen van de arbeidsovereenkomst, kunt u gebruikmaken van onze gebruiksvriendelijke formulieren. Alle overige administratieve zaken regelen wij dan rechtstreeks met uw nieuwe medewerker. Na ondertekening, leggen wij direct een personeelsdossier aan voor de betreffende medewerker.

Beheren arbeidsovereenkomsten

Omdat wij als een volledige afdeling personeelszaken voor u kunnen werken, leggen wij alle belangrijke data in de contracten zoals proeftermijnen en tijdelijke contracten vast. Wij bewaken deze data en seinen u tijdig in zodra er actie moet worden ondernomen.

Informatie aanvragen

Wilt u dat wij arbeidsovereenkomsten voor u opstellen of meer informatie over het uitbesteden van de salarisadministratie? Vul uw gegevens in op het contactformulier en wij sturen u direct de benodigde informatie. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen via 085-4892040.