ARBEIDSRECHT ADVIES

Als gespecialiseerd dienstverlener op het gebied van salarisadministratie, worden wij natuurlijk veelvuldig geconfronteerd met vragen op het gebied van arbeidsrecht. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij een brede kennis opgebouwd in alle aspecten van arbeidsrecht advies. Heeft u te maken met een ontslag op staande voet, ontslag wegens economische redenen of andere juridische vragen op het gebied van personeel; u kunt bij ons terecht voor gratis arbeidsrecht advies.

Voorkom dure advocaatkosten

Heeft u te maken met (dreigend) ontslag, loonvorderingen, een arbeidsconflict, ziekte of arbeidsongeschiktheid, wijziging van arbeidscontracten of andere arbeidsrechtelijke problemen? Veel ondernemers gaan dan te rade bij een arbeidsrecht advocaat met hoge nota’s tot gevolg. Maar in de meeste gevallen is een advocaat echter niet nodig. Verzorgen wij uw personeelszaken dan kunt u in alle voorkomende gevallen bij ons terecht voor arbeidsrecht advies.

Arbeidsrecht bij beëindiging arbeidsovereenkomsten

In de meeste gevallen verstrekken wij arbeidsrecht advies bij beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Dit kan tegenwoordig zonder tussenkomst van de rechter met wederzijds goed vinden. Daarvoor moeten werknemer het werkgever het wel samen eens worden over de ontslagvergoeding en bijvoorbeeld het concurrentiebeding. Behalve dat wij daarin bemiddelen omvat ons arbeidsrecht advies ook de sluitende vastlegging van de afspraken. Ook wanneer een overeenkomst niet met wederzijds goedvinden kan worden beëindigd, begeleiden wij procedures om de overeenkomst via de rechter of het CWI te beëindigen.

Vrijblijvend arbeidsrecht advies

Heeft u nu direct vragen over één of meerdere arbeidsrechtelijke problemen, stel uw vraag vrijblijvend aan ons. Wij beantwoorden uw vraag en geven u gratis een arbeidsrecht advies. Klik hier voor het contactformulier of bel met 085-4892040.