Ondersteuning bij arbeidsrecht voor het mkb

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij het arbeidsrecht voor het mkb door een specialist in personeelszaken in de regio Hilversum? Als gespecialiseerd dienstverlener op het gebied van salarisadministratie wordt PSN, gevestigd in Naarden, regelmatig geconfronteerd met vragen op het gebied van arbeidsrecht. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij een brede kennis opgebouwd in alle aspecten van arbeidsrecht. Heeft u te maken met een ontslag op staande voet, ontslag wegens economische redenen of andere juridische vragen op het gebied van personeel? Dan kunt u bij ons terecht voor gratis arbeidsrecht advies.

Ontvang ondersteuning bij arbeidsrecht voor uw mkb-bedrijf

Onze ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht voor het mkb is erg breed. Heeft u te maken met (dreigend) ontslag, loonvorderingen, een arbeidsconflict, ziekte of arbeidsongeschiktheid, wijziging van arbeidscontracten of andere arbeidsrechtelijke problemen? Veel ondernemers gaan dan te rade bij een arbeidsrecht advocaat met hoge nota’s tot gevolg, terwijl ze meestal helemaal geen advocaat nodig hebben. Besteed uw personeelszaken aan ons uit en u kunt te allen tijde terecht voor arbeidsrecht advies.

Maak gebruik van onze diensten

Wilt u gebruik maken van onze ondersteuning bij het arbeidsrecht voor mkb-bedrijven? Ons in Naarden, vlakbij Hilversum, gevestigde bedrijf staat graag voor u klaar. Wilt u dat wij HR-ondersteuning aan uw organisatie bieden? Dan is de ondersteuning bij het arbeidsrecht voor u als mkb’er erbij inbegrepen. Schakel onze diensten in. Hiervoor belt u naar 085-4892040 of stuurt u een e-mail naar info@psngroep.nl.