Uw personeelszaken uitbesteden binnen het mkb

Indien u graag uw personeelszaken wilt uitbesteden aan een betrouwbare partner binnen
het mkb, moet u gebruik maken van onze dienstverlening. De PSN groep is een
onafhankelijke onderneming die hulp biedt bij salarisadministratie en
personeelszaken voor bedrijven in de omgeving van Naarden en Hilversum. Onze doelstelling
is om in te spelen op de meest uiteenlopende vragen die voorkomen bij
werknemers en werkgevers als het om personeelszaken gaat.

Laat uw personeelszaken uitbesteden aan een mkb-partner

Bent u actief binnen het mkb en wilt u uw personeelszaken uitbesteden? Dat is een goede keuze, want het bespaart u tijd en geld. Als ondernemer wilt u uiteraard alles rond uw medewerkers goed regelen. Als u dat zelf doet moet u alles zelf regelen, uitzoeken en administreren. Wanneer wij u hulp bij de personeelszaken bieden, kunt u zich concentreren op uw bedrijfsvoering; flexibel en efficiënt. Werkelijk alles rondom personeelszaken kunnen wij u uit handen nemen. Van salarisadministratie tot werving & selectie en vele andere diensten.

De volledige administratie wordt onder handen genomen

Wij creëren een goede personeelsadministratie, aangezien incomplete of foute dossiers tijd en geld kosten. Onze deskundige medewerkers zorgen voor kloppende en overzichtelijke dossiers. Ook leggen wij arbeidsrechtelijke afspraken vast in uw arbeidsovereenkomsten en bedrijfsreglementen. Wij adviseren en ondersteunen u hierbij. Daarnaast bieden we u gratis ondersteuning bij het arbeidsrecht, zodat u niet in ingewikkelde juridische procedures verzeild raakt.

Ook het verzuimbeheer valt onder onze diensten

Indien uw mkb-bedrijf uw personeelszaken aan ons gaat uitbesteden, doen wij ook het verzuimmanagement. Wij houden ziekmeldingen bij, verzorgen de juiste toepassing van de Wet verbetering Poortwachter en houden contact met de arbodienst. Ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering verzorgen wij verzuimpreventie en bij optredend ziekteverzuim sturen wij aan op een snelle terugkeer op de werkvloer.

Krijg ondersteuning van een professional

Wilt u weten wat hoe wij hulp bij uw personeelszaken kunnen bieden? U laat uw personeelszaken uitbesteden voor een vast all-in bedrag per werknemer van uw mkb-bedrijf in de omgeving van Hilversum. Schakel de diensten van PSN in en ontvang hulp van een professional bij uw personeelszaken! Bel naar 085-4892040 of e-mail naar info@psngroep.nl en deel uw wensen met ons!