PERSONEELSZAKEN UITBESTEDEN

De PSN groep is een onafhankelijke onderneming op het gebied van salarisadministratie en personeelszaken. Onze doelstelling is om in te spelen op de meest uiteenlopende vragen die voorkomen bij werknemers en werkgevers als het om personeelszaken gaat.

Personeelszaken uitbesteden bespaart tijd en geld

Als ondernemer wilt u alles rond uw medewerkers goed regelen. Als u dat zelf doet moet u alles zelf regelen, uitzoeken enadministreren. Als u zich concentreert op uw bedrijfsvoering, dan regelen wij uw personeelszaken; flexibel en efficiënt.

Goede personeelsadministratie

Incomplete of foute dossiers kosten tijd en geld. Bij controle kunnen incomplete dossiers u zelfs boetes bezorgen! Wij zorgen dat depersoneelsdossiers, (functionerings)gesprekken en in- en uitdiensttredingsprocedures kloppen en in een handomdraai te vinden zijn.

Arbeidsovereenkomsten

Arbeidsrechtelijke afspraken tussen u en uw werknemers moeten duidelijk op papier staan in arbeidsovereenkomsten en bedrijfsreglementen. Wij stellen alle voorkomende overeenkomsten en reglementen voor u op. Wij adviseren en ondersteunen u hierbij. En geven u gratis arbeidsrecht advies.

Verzuimbeheer en preventie

Wij verzorgen de juiste toepassing van de Wet verbetering Poortwachter en houden contact met de arbodienst. Wij houden ziek- en beter meldingen bij en verzorgen de declaratie bij de ziekteverzuimverzekering. Ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering verzorgen wij verzuimpreventie en bij optredend ziekteverzuim sturen wij aan op een snelle terugkeer op de werkvloer.

Alles rondom personeelszaken

Werkelijk alles rondom personeelszaken kunnen wij u uit handen nemen. Van salarisadministratie tot re-integratie. Het is ons doel u te helpen zodat u zich weer helemaal op het ondernemen kunt storten. Zonder administratieve rompslomp.

Afdeling personeelszaken uitbesteden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij verzorgen uw personeelszaken voor een vast all-in bedrag per werknemer! Klik hier voor het contactformulier of bel met 085-4892040 en ontvang een vrijblijvende offerte voor het uitbesteden van al uw personeelszaken.