Verzuimmanagement beheer binnen het mkb

Voor deskundige hulp bij verzuimmanagement binnen het mkb moet u bij PSN zijn. Wij zijn gevestigd in Naarden, nabij Hilversum, en regelen graag het verzuimbeheer voor u. De kosten van goed verzuimbeheer staan in geen verhouding tot de kosten en risico’s van verzuim. PSN verzorgt onder andere de verzuimregistratie, het ziekteverzuimbeheer en de re-integratie voor bedrijven. Kortom: het gehele verzuimmanagement voor mkb-bedrijven is in goede handen bij ons.

Ontvang hulp bij het verzuimmanagement binnen uw mkb-bedrijf

Wanneer u het verzuimmanagement aan ons overlaat voor uw mkb-bedrijf, bent u in staat om het verzuim op de werkvloer onder controle te houden. Dankzij jarenlange ervaring en zorgvuldig opgebouwde expertise kunnen wij u uitgekiend ziekteverzuimmanagement bieden. Goed uitgevoerd ziekteverzuimbeheer leidt tot minder risico’s, minder kosten en beter gemotiveerd personeel. Wij:

  • verzorgen verzuim- en herstelmeldingen rechtstreeks vanuit ons systeem
  • bouwen een wettelijk ziekteverzuimdossier op
  • hanteren effectieve ziekteverzuimprotocollen
  • werken volledig Wet verbetering Poortwachter-proof
  • hebben een uitstekende samenwerking met arbodiensten en -artsen
  • verstrekken bruikbare managementinformatie
  • zorgen voor de juiste ziekteverzuimverzekering

Informeer naar onze diensten

Wilt u meer weten over verzuimmanagement binnen het mkb? Of heeft u interesse in onze andere diensten op het gebied van HRM? U kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen als externe afdeling voor uw personeelszaken, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Ook is het mogelijk de loonadministratie uit te besteden aan ons dienstverleningsbedrijf in Naarden, regio Hilversum. Ontdek de mogelijkheden door contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer 085-4892040 of e-mailadres info@psngroep.nl.