Besteed de werving en selectie van nieuw personeel aan ons uit

Bent u op zoek naar nieuwe werknemers en wilt u de werving en selectie van nieuw personeel uitbesteden aan een externe partij in de regio Hilversum? Schakel dan onze diensten in! PSN is gevestigd in Naarden en van hieruit bieden wij hulp aan bij diverse personeelsdiensten in de regio. Wanneer u de werving en selectie van nieuw personeel aan ons wilt uitbesteden, zorgen wij dat we dé perfecte kandidaat voor u vinden. U kunt op ons rekenen!

De werving en selectie van nieuw personeel uitbesteden bespaart u veel tijd

Het is begrijpelijk dat u de werving en selectie van nieuw personeel wilt uitbesteden. Zodra u een vacature online zet, stroomt u mailbox vol met sollicitaties van geïnteresseerden. U heeft uiteraard geen tijd of zin om elke sollicitatiebrief grondig door te lezen. Door deze procedure uit te besteden aan ons, bent u verzekerd van een betrouwbare gang van zaken. Wij beschikken namelijk over erg deskundige werknemers met een scherpe blik. Ons lukt het om de beste kandidaten eruit te filteren. Ook de sollicitatiegesprekken voeren wij graag voor u uit, mocht u hier interesse in hebben. Zo heeft u tijd over om uw dagelijkse bedrijfsvoering te onderhouden. Indien gewenst bieden wij u HR-ondersteuning bij alle personeelszaken binnen uw organisatie, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het uitbesteden van de werving en selectie van nieuw personeel in de omgeving Hilversum? Wij verzorgen dit voor u. Eventueel voeren wij ook een onderzoek naar medewerkerstevredenheid uit, zodat u inzicht krijgt in de dagelijkse bedrijfsvoering. Wij helpen u om het optimale rendement uit uw personeel te halen. Neem nu contact met ons op via 085-4892040 of e-mailadres info@psngroep.nl en wij gaan voor u aan de slag!