Salarisadministratie uitbesteden in de regio Amsterdam

Wilt u graag uw salarisadministratie uitbesteden aan een expert in de regio Amsterdam? Informeer dan naar de mogelijkheden bij PSN. Wij helpen u bij het aanleggen van de loonadministratie van uw mkb-bedrijf in de regio Utrecht, maar u kunt ook de volledige loonadministratie aan ons uitbesteden. Onze deskundige medewerkers weten alles over salarisadministratie binnen het mkb. Maak gebruik van de diensten van ons in Naarden gevestigde bedrijf, niet ver van Hilversum.

Uw salarisadministratie uitbesteden aan een expert nabij Amsterdam en Utrecht

Wellicht merkt u bij het aanleggen van de loonadministratie voor uw mkb-bedrijf dat u het werk te veel of te ingewikkeld vindt. Het uitbesteden van uw salarisadministratie is dan een slimme zet. PSN is een volwaardige specialist in salarisadministratie voor mkb-bedrijven, onder andere in Amsterdam en omgeving. Wij bieden onze klanten het gebruik van personeelsinformatiesysteem COBRA. In dit online portaal zijn loonstroken, jaaropgaven en de personeelsdossiers van uw medewerkers te vinden. Onze software biedt ook de mogelijkheid verlof aan te vragen en bij te houden door middel van ESS (Employee Self Service). Bij het uitbesteden van uw salarisadministratie aan PSN worden de volgende zaken opgepakt:

  • Inrichten van en muteren in de salarisadministratie
  • Aanmelden bij verzekeraars, Arbo, et cetera
  • Maandelijkse salarisverwerking, betaalbestanden en jaaropgaven
  • Loonaangiften en rapportage loonjournaalposten
  • Controle kwaliteit en toepassing wetgeving van de salarisadministratie voor mkb’ers
  • Online portaal voor salarisstroken en loondossier

Wij bieden u een complete oplossing

Bent u bezig met een reorganisatie van uw mkb-bedrijf en moet u daarom uw loonadministratie opnieuw aanleggen? Of heeft u simpelweg geen tijd en ruimte om het zelf op te pakken? Laat dan uw salarisadministratie uitbesteden aan ons. Wij beschikken over een brede kennis van alles wat er bij salarisadministratie voor mkb-organisaties in Amsterdam en omstreken komt kijken. PSN ontzorgt u volledig. Bij ons staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Uw loonadministratie is in goede handen wanneer u deze aan ons bedrijf nabij Utrecht gaat uitbesteden. Ook wanneer u er de voorkeur aan geeft om al uw personeelszaken aan ons wilt overlaten, is dit een optie. Wij beschikken over een brede kennis op het gebied van HRM en bieden u er graag ondersteuning bij.

Vraag naar onze diensten

Heeft u interesse in het uitbesteden van uw loonadministratie? Informeer dan naar de mogelijkheden bij onze medewerkers. Wij doen zowel het aanleggen van de loonadministratie als het compleet onder handen nemen van de HR-dienstverlening van mkb-bedrijven in de regio Hilversum. Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 085-4892040 of e-mailadres info@psngroep.nl en laat uw loonadministratie uitbesteden!