PSN: ÚW AFDELING PERSONEELSZAKEN

PSN functioneert als externe afdeling personeelszaken voor ondernemingen tot 100 medewerkers. Wij bieden mede d.m.v. abonnementen HR-ondersteuning.

De arbeidsmarkt is voortdurend in ontwikkeling. Denk hierbij aan aanpassingen in cao’s, wijzigingen in het arbeidsrecht en fiscale wetgeving. PSN ziet hierin de kansen voor u en zorgt voor tijdige aanpassingen binnen uw organisatie. Wij bieden een flexibele, maatwerkgerichte en persoonlijke HR dienstverlening voor zowel kleine als middelgrote bedrijven.

Door PSN te betrekken bij uw personeelszaken houdt u grip op uw kosten en komt u niet voor onaangename verassingen te staan.

HR ondersteuning voor uw organisatie
Onze werkzaamheden op het gebied van HRM bestaan onder andere uit het bieden van ondersteuning bij aanname van medewerkers, het aanleggen van personeelsdossiers, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, verzuimmanagement en beheer van verzekeringen en pensioenregelingen tot het beëindigen van een dienstverband.

Wilt u HR ondersteuning of meer informatie over de andere diensten van PSN? Neem dan direct contact op voor persoonlijk advies!