• Full-service HR Dienstverlener
  • Kleine en professionele onderneming
  • Schaalbaar en flexibel

Wanneer u de mening van uw personeel wilt peilen, kunt u een medewerkerstevredenheidsonderzoek laten uitvoeren door ons bedrijf in de buurt van Utrecht. Geef uw medewerkers de kans om open en eerlijk te zijn over alles wat er speelt op de werkvloer. De inzichten die hierbij naar voren komen, zijn zowel van belang voor u als werkgever als voor uw medewerkers. Wij helpen u graag bij het uitvoeren van een goed medewerkerstevredenheidsonderzoek. Wij zijn gevestigd in Naarden, dichtbij Hilversum, en staan open om mee te denken met personeelszaken van organisaties in de regio.

Heeft u hulp nog? Bel onze HR hulplijn!

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren geeft inzicht in de sfeer bij uw bedrijf in Utrecht of omstreken

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren geeft u een duidelijk beeld van de stemming op en rondom de werkvloer van uw bedrijf in de regio Utrecht. Met de inzichten die u krijgt, kunt u de werkvloer aanpassen waar nodig. Doordat u uw personeel laat meedenken over dé optimale werkplek, zorgt u dat hun betrokkenheid groter wordt. Uiteraard dient u dan wel iets te doen met de input die u krijgt van uw medewerkers. Wanneer zij het gevoel krijgen dat er écht naar hen geluisterd wordt, stijgt het werkplezier. Uw werknemers komen met meer plezier naar het werk, waardoor het verzuim afneemt. Kortom, een medewerkerstevredenheidsonderzoek helpt u ook om het verzuim te managen!

Kom direct met ons in contact

PSN helpt u graag bij het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek in de regio Hilversum of Utrecht. Mocht u er tijdens het onderzoek achter komen dat uw werknemers problemen hebben met het waarmaken van hun ambities, is het wellicht een optie om een loopbaancoach in te schakelen. Wilt u meer weten over deze loopbaancoach, onze medewerkerstevredenheidsonderzoeken of andere diensten? Bel dan naar 085-4892040 of e-mail naar info@psngroep.nl.