OVER PSN GROEP

De PSN Groep is een kleine en professionele onderneming met een toegewijd team op het gebied van personeelszaken. Eigenaar Renout Martens is door de wol geverfd op het vlak van personeelsdiensten en was één van de eerste ondernemers op het gebied van payrolling met payrollbedrijf Paystream (in 2000), wat uitgroeide tot een belangrijke speler op de markt van payroll voor het MKB en freelancers. In 2011 is in het verlengde van Paystream het bedrijf PSN opgericht waarin duidelijk de focus is gelegd op het aanbieden van allround personeelsdiensten. Inmiddels zijn beide samengevoegd onder de naam de PSN Groep. 

Uw personeel verdient persoonlijke aandacht 

PSN Groep onderscheidt zich door persoonlijke aandacht, op de klant toegespitst en altijd in acht houdend dat het de werknemers zijn die ons bestaansrecht geven. Open en eerlijk bieden wij onze diensten aan en proberen elke dag de toegevoegde waarde aan de klant en werknemer te rechtvaardigen.

Geïnteresseerd?

Wanneer u geïnteresseerd bent in één of meer van onze diensten, het bedrijf of een andere vraag heeft, neem dan gerust contact op een afspraak te maken. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe ondernemers te leren kennen en misschien wel te mogen adviseren op ons vakgebied. Vul hier het contact formulier in om een afspraak te maken of bel met PSN op 085 – 4892040.