ONZE MISSIE & VISIE

Visie

Het is onze overtuiging dat werkgevers en werknemers op een gezonde, professionele en plezierige manier met samenwerken als personeelszaken goed en in wederzijds vertrouwen zijn georganiseerd. Hierin wil PSN de verbindende schakel zijn.

Mission Statement:

PSN streeft ernaar een volwaardige externe afdeling personeelszaken voor haar klanten en bied daarvoor de volgende diensten;

HRM, HR Ondersteuning, HR Advies, Organisatieadvies, Reorganisatie, Loopbaan begeleiding, Coaching,  Salarisadministratie,  Verzuimmanagement, Werving & Selectie, Personeelsadministratie, Arbeidsjuridische dienstverlening en Arbozaken. Wij leveren deze diensten aan MKB ondernemingen tot maximaal 75 medewerkers. 

PSN wil zo efficiënt mogelijk werken en bijdragen aan het succes van onze klanten. Dit bereiken wij door passie voor ons vak en de inzet van betrokken medewerkers, goede automatisering en een rustige groeistrategie.

Nieuwsgierig geworden naar wat de PSN Groep voor u kan betekenen? Klik hier voor het contactformulier of bel met 085-4892040.