WAAROM PSN GROEP?

Geschiedenis

De PSN Groep is in 2012 ontstaan door fusie van het HRM-kantoor PSN (Personeel & Salaris Nederland), payrollbedrijf PayStream en salarisadministratiekantoor PayStream Finance (beiden opgericht in 2004). Samen zijn we één krachtige dienstverlener verder onder één naam: PSN Groep.

Met het oog op CAO en Certificering NEN-4400-1 is onze dienstverlening ondergebracht in twee werkmaatschappijen. Onze HRM- & Payrolldiensten worden verleend door PSN Personeelszaken B.V., onze salarisadministratie- en freelanceservice door PSN Finance B.V.

Zo werd PSN een fullservice HR dienstverlener met als doel de volwaardige afdeling personeelszaken te zijn voor onze opdrachtgevers.

Heden

Wij willen graag uitgroeien tot een middelgrote speler binnen het HRM voor het MKB. PSN onderscheidt zich door persoonlijke aandacht, op de klant toegespitst en altijd in acht houdend dat het de werknemers zijn die ons bestaansrecht geven. Transparant en met passie bieden wij onze diensten aan en proberen elke dag de toegevoegde waarde aan de klant en werknemer te rechtvaardigen.

Geïnteresseerd ?

Wanneer u meer informatie wenst of geïnteresseerd bent in een vrijbljivend adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe ondernemers te leren kennen en te mogen adviseren op ons vakgebied. Klik hier voor het contactformulier of bel met PSN op telefoonnummer 085-4892040.