Onze Missie & Visie

Visie 

Het is onze overtuiging dat werkgevers en werknemers op een gezonde, professionele en plezierige manier met samenwerken als personeelszaken goed en in wederzijds vertrouwen zijn georganiseerd. Hierin wil PSN de verbindende schakel zijn.

 

Mission Statement:

PSN is een volwaardige externe afdeling personeelszaken en verzorgt voor haar klanten;

HRM, Salarisadministratie, Dossiervorming, Verzuimmanagement, Werving & Selectie, Payroll, Contractbeheer, Arbeidsrecht en Arbozaken. Wij leveren deze diensten aan kleine tot middelgrote ondernemingen met maximaal 150 medewerkers.

Soms is een goede (tijdelijke) oplossing om (nieuwe) medewerkers (tijdelijk) voor u op onze loonlijst te plaatsen en exclusief aan u ter beschikking te stellen (Payroll).

PSN streeft ernaar deze diensten helder en transparant te leveren en duidelijke afspraken te maken met klanten en medewerkers. PSN wil zo efficiënt mogelijk werken. Dit bereiken wij door de passie en betrokkenheid van onze medewerkers, goede automatisering en een rustige groeistrategie.

Nieuwsgierig geworden naar wat de PSN Groep voor u kan betekenen? Klik hier voor het contactformulier of bel met 085-4892040.

Direct contact

*
Naam:
*
Bedrijf:
*
Telefoon:
*
E-mail:
Uw vraag: